Otwarty przez: mateo1212 2010-05-25, 22:34 |
CFG CZIT AJMBOT |
| Autor |
Wiadomość |
Gizmomochu
eeeee hmm...

Wiek: 21 Dołączył: 17 Kwi 2008 Posty: 116 Skąd: Pryszcza Gdańskiego
|
Wysłany: 2008-07-17, 12:59 CFG CZIT AJMBOT
|
|
|
http://images.google.pl/i...ficial%26sa%3DN
Ludzie to jest przegięcie!!!! Jak taka gra może sprawiać frajdę normalnie to jest dla mnie nie normalne. Ale w pewnym sensie zaczyna mi wyjaśniać moje deady w niewyjaśnionych do tej pory okolicznościach. Rozumiem wyłączenie nieba i mgły jeszcze ale m16 fullauto albo pistol sniper + aimbot to mi się w głowie nie mieści.
Ps. wyłączenie mgły jest legalne i dopuszczalne? |
_________________ Nie wdawaj się w dyskusję z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
|
|
|
 |
bodeek
Administrator Who am I ?

|
Wysłany: 2008-07-17, 15:24
|
|
|
| Nie, żadne przeróbki/odchylenia od standardowego configa są niedopuszczalne (Jak to ująłeś "nielegalne"). |
|
|
|
 |
Gizmomochu
eeeee hmm...

|
Wysłany: 2008-07-17, 15:34
|
|
|
| Eeee to mam takie małe kolejne pytanie to skoro grając na meczach jak ewidentnie widać że goście grają na CFG nikt nigdy tego nie zgłasza? Patrz dokładniej mecze INF. |
_________________ Nie wdawaj się w dyskusję z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. |
|
|
|
 |
BODZIU_RAT

|
Wysłany: 2008-07-17, 15:39
|
|
|
Ciekawe bodeek to co mowisz bo sam uzywam przerobionego cfg. i nie ma z tym zadnych problemow jak PB , czy filtry na serwach.
Przerobka polega na wpisywaniu pewnych wartosci w zaleznosci od pingu na serwer.
Nie musze teraz strzelac "za gosciem" tylko w niego lub [w jego biegu] przed nim.
Nie wplywa to na wieksza celnosc lecz lepszego strzelania np. ze snajperki tak jak to powinno byc zrobione od podstaw na BF2 . |
|
|
|
 |
bodeek
Administrator Who am I ?

|
Wysłany: 2008-07-17, 16:46
|
|
|
| BODZIU_RAT napisał/a: | Ciekawe bodeek to co mowisz bo sam uzywam przerobionego cfg. i nie ma z tym zadnych problemow jak PB , czy filtry na serwach.
Przerobka polega na wpisywaniu pewnych wartosci w zaleznosci od pingu na serwer.
Nie musze teraz strzelac "za gosciem" tylko w niego lub [w jego biegu] przed nim.
Nie wplywa to na wieksza celnosc lecz lepszego strzelania np. ze snajperki tak jak to powinno byc zrobione od podstaw na BF2 . |
Widzę tu wszyscy się configami bawią... Może sama linijka odpowiedzialna za średni ping i to co tam wpisujemy, nie jest aż tak istotna, ale ja mówiłem tu o interpolacji itp. Co do PB Bodziu to jest to tak zjebane, że faktycznie tego nie wykrywa, gdyby tak było to połowa ludzi by już nie grała w BF'a (mowa o tych z configowym skilem, co jak grają na czystym bf'ie to wcale się jakoś nie wyróżniają). A co do filtrów na serwerach, to nie wiem czy za samą zmianę GSDefaultLatencyCompensation kopie, ale na pewno za następne linijki już tak.
pozdro
P.S. Poza tym w poscie wcześniej nie wspominałem nic o kickowaniu, więc nie wiem co Ci chodzi. |
|
|
|
 |
Amida
Ciebie ruchał

|
Wysłany: 2008-07-17, 17:26
|
|
|
| To co ma Bodziu to zwykla poprawka do cfg odnosnie pinga - a nie jakis super duper config lol |
_________________ Ojczyznę kochać trzeba i szanować
Nie deptać flagi i nie pluć na godło
Należy też w coś wierzyć i ufać
Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
|
|
|
 |
narwanybzyk
CL Crazy Dogs
Wiek: 34 Dołączył: 15 Kwi 2008 Posty: 253 Skąd: Prabuty/Elbląg
|
Wysłany: 2008-07-17, 17:46
|
|
|
I czym sie tu przejmować. Mozna grac na "czysto" i dopiero wdedy dla mnie jest przyjemnośc z wygranej.
A że inni uważaja inaczej - ich sprawa. |
_________________ CL CRAZY DOGS |
|
|
|
 |
elsaint360

|
Wysłany: 2008-07-17, 18:37
|
|
|
| narwanybzyk napisał/a: | I czym sie tu przejmować. Mozna grac na "czysto" i dopiero wdedy dla mnie jest przyjemnośc z wygranej.
A że inni uważaja inaczej - ich sprawa. |
W 100% popieram Bzyka |
|
|
|
 |
bodeek
Administrator Who am I ?

|
Wysłany: 2008-07-17, 20:53
|
|
|
| Amida napisał/a: | | To co ma Bodziu to zwykla poprawka do cfg odnosnie pinga - a nie jakis super duper config lol |
A czy my dyskutujemy o cfg bodzia ? Chyba nie. I wcale nie powiedziałem, że to "super duper config". |
|
|
|
 |
Gizmomochu
eeeee hmm...

|
Wysłany: 2008-07-17, 21:06
|
|
|
Wiecie co zapytam się ostatni raz.
"Czy są jakiekolwiek legalne CFG(nie podstawowe) nie pytam się o AIMBOTA?" Czy każda osoba która gra na nie org.CFG mam uznawać za czitera. Bo już chwilami nie wiem co myśleć o tych co używają CFG. |
|
|
|
 |
EDDIE_PL
|
Wysłany: 2008-07-17, 21:24
|
|
|
| BODZIU_RAT napisał/a: | Ciekawe bodeek to co mowisz bo sam uzywam przerobionego cfg. i nie ma z tym zadnych problemow jak PB , czy filtry na serwach.
to wejdz na moj server zobaczymy czy ten cfg ci cos ci da i czy pobijesz rekord gracza z CFG na moim servie :D
kick/ban :D auto
jestes Low dla mnie pisząc cos takiego |
|
|
|
 |
BODZIU_RAT

|
Wysłany: 2008-07-17, 22:37
|
|
|
EDDIE wystarczy dobrze przeczytac co napisalem .
Ustawiam tylko te wartosci :
floatSet GSDefaultLatencyCompensation 0.100000
Nie mam problemu z high pingiem na niektorych serwerkach. Proste ale dla PRO zawsze to bedzie jak drzazga w oku ;/
Generalnie mozna sporo poustawiac w cfg i PB nie wywali ale po co jesli np. headshot dziala w dwie strony ;/
Gizmomochu powiem ci ze po ogladnieciu wszystkich filmikow z http://www.artificialaimi...f2-v1-41-a.html juz nie chetnie spogladam w strone BFa ,ale widac ze to jest na roznych grach. |
|
|
|
 |
Adek

|
Wysłany: 2008-07-18, 12:44
|
|
|
Jak pogracie dłużej na cfg to dojdziecie do wniosku że to gówno i że lepiej grac na defaulcie |
|
|
|
 |
Maniek
Szturmowiec Widmo

|
Wysłany: 2008-07-19, 10:17
|
|
|
| Jak sie umie tylko kozystac z tych mozliwosci to nofog, (cos jak) wallhack i troche lepszy aim zrobisz z poziomu cfg i zaden punkbastard Cie nigdy nie zlapie... |
|
|
|
 |
Zuu_xD
|
Wysłany: 2008-07-20, 15:38
|
|
|
no a ja byłam zachwycona Wami.. i myslałam ze nikt tu nie korzysta z cfgóff...
..to sie zrobilam w kunia xD
ej.. no ale co moze być takiego fajnego w cheatach ... przeciez trzeba grać czysto, fair i w ogóle zeby móc nośić tag takich klanów np. jak CD,PTT albo PTG ;P a gdyby to wszystko wyszło ? przeciez to byłaby porazka na całego!! :// x]
no wiec ludki - pozbierać sie i nie czitować mi tu ! :D |
|
|
|
 |
|
|